maanantai 18. tammikuuta 2016

Vuoden 2016 tulkinta heinä - joulukuulle

Tässäpä sitten loppuvuoden 2016 Tarot-kortti- ja enkeli-korttitulkinta itselleni...



Heinäkuu:

 

Miekkojen kymppi; Symboloi todellista, täydellistä irtautumista omasta egoistisesta maailmastamme. Jotain on lopullisesti kuollut, eikä paluuta vanhaan enää ole. Luota enemmän ihmisiin, vaikka sinua olisikin aikanaan satutettu, ja anna itsesi kokea iloa ja menestystä. Muista, että elämässä on paljon tilanteita, jolloin on viisaampaa antautua kuin taistella. Opettele luopumaan asioista oikealla tavalla.
Yvonne; Sinulla on erityinen suhde eläimiin.Näet eläinten viattomuuden ja luottavaisuuden ja tunnet kutsumusta auttaa niitä. Kaikki eläimet, joihin olet kiintynyt elämäsi aikana, pysyvät luonasi kuten suojelusenkelisikin.
Hiljentyminen; Vetäydy joksikin aikaa omiin oloihisi mietiskelemään. Selkiytä mielesi ja keskity omaan totuuteesi ja sinulle tärkeimpiin asioihin. Oletko laittanut itsesi liian lujille? Enkelit muistuttavat sinua siitä, että lepo ja hiljentyminen ovat osa elämän luonnollista rytmiä. Kun vetäydyt omaan rauhaasi hiljentymään, tutkiskele samalla sisintäsi. Mitä tunnet ja toivot syvällä sydämessäsi?


Elokuu:

 

Maljojen kuningas; Symboloi sisäistä alitajunnan voimaa, tunteiden hallintaa sekä puhdasta tietoisuutta. Lisäksi tämä kortti edustaa rohkeutta ja kykyä tehdä juuri niin kuin on oikein sekä kykyä kuunnella kutsumuksen ääntä. Neuvona kortti antaa sen, että kun haluat tehdä jotain, sinun on keskitettävä koko tietoisuuteesi siihen, mitä teet.
Patience; On aika oppia lisää ja koota uutta tietoa. Nauti opinnoistasi, sillä pian tulet soveltamaan sitä käytäntöön. Vaikka palat halusta aloittaa jonkin uuden hankkeen, juuri nyt ei ole sen aika. Olet tärkeässä vaiheessa, jossa kokoat uutta tietoa opisielemalla, lukemalla, mietiskelemällä, kanavoimalla, osallistumalla kursseille ja haastattelemalla asiantuntijoita. Elämässä on aika kylvää ja aika korjata satoa.
Varjelus; Jumala, enkelit ja ylösnousseet mestarit rakastavat, suojelevat ja opastavat sinua. Et ole yksin, sillä he pitävät sinua silmällä tälläkin hetkellä. Olet turvassa!

Syyskuu:

 

Sauvojen kahdeksikko; Edustaa ulospäin suuntautuvaa energiaa ja dynaamista toimintaa. Se kuvaa kykyä kommunikoida rehellisesti ja välittömästi. Kortti varoittaa kuitenkaan kiirehtimästä liikaa, sillä suurempien suunnitelmien toteuttaminen käytännössä vaatii aikaa. Ole avoin ja kokeile jotain uutta. Nyt on aika ottaa myös hieman riskejä. Voit toteuttaa itseäsi monin eri tavoin.
Adriana; Minä autan sinua löytämään vasta
ukset rukouksiisi. Seuraa polkua, jolle opastan sinua intuitiosi, ajatustesi ja uniesi kautta.
Sielunkumppani; Sydämesi janoaa saada tuntea syvää rakkautta toista ihmistä kohtaan. Jos elät parisuhteessa, enkelit pyytävät sinua jättämään suhteen heidän huomaansa. He voivat joko kohottaa nykyisen suhteesi sielunkumppanuuden tasolle tai auttaa päättämään sen lempeästi ja tekemään näin tilaa uudelle suhteelle.

Lokakuu:

 

Miekkojen kolmonen; kortti symboloi syviä surun, kivun ja ahdistuksen tunteita. Kortti muistuttaa siitä, että kun uskallamme kohdata suoraan ne asiat, jotka joskus ovat meitä satuttaneet, voimaa rakastaa enemmän ja myös vastaanottaa rakkautta. Hyväksymällä kipu muuttuu rakkaudeksi ja henkiseksi kasvuksi.Hyväksy elämä sellaisena kuin se on. Joskus se on iloa, joskus surua ja kipua, ja joskus vain olet ilman mitään tunteita. Älä anna kivun olla esteenä täysipainoisille ihmissuhteille.
Francesca; Olet kysynyt Jumalalta ja enkeleiltä: Mitä tekisin seuraavaksi? Me olemme kuitenkin odottaneet, että teet päätöksen itse! Tämän vuoksi olet tuntenut olevasi jumissa viime aikoina. Olet tässä tilanteessa, koska pelkäät tekeväsi väärän päätöksen. Me voimme auttaa sinua päätöksenteossa, mutta lopulta elämäsi seuraava vaihe on omissa käsissäsi. Muista kuitenkin: Jos et tee päätöstä, se on sama kuin päättäisit, että kaikki pysyy ennallaan.
Uuden oppiminen; Uuden oppiminen ja uusiin asioihin perehtyminen on nyt ajankohtaista. Sinun on nyt tärkeä oppia uusia asioita ja taitoja. Kun elämässä on menossa uuden oppimisen aika, tunnemme joskus houkutusta asettaa juuri hankkimamme tiedot koetukselle. Haluaisimme soveltaa oppimaamme käytäntöön sen sijaan, että jatkaisimme opintojamme. Oikea ajoitus on kuitenkin tärkeää. Tämän kortin kautta enkelit kehottavat sinua hillitsemään vauhtiasi ja nauttimaan sen sijaan oppimisprosessistea. Uuden oppimiseen liittyvä sisäinen kasvu tuottaa iloa, jos muistamme keskittyä käsillä olevaan hetkeen.

Marraskuu:

 

Maljojen viitonen; Symboloi pettymystä, surua ja epäonnistumisen pelkoa. Asiat eivät kuitenkaan ole aina sitä, miltä ne näyttävät. Toivoa ei ole vielä menetetty, uuden alku on aivan lähellä.Kortti saattaa kuvata myös sitä, etteivät tähän saakka nautintoa tuottaneet asiat enää tyydytä. Ensin on hyväksyttävä nykyinen tilanteesi. Näin ovat asiat nyt ja näin tunnet.
Sonja; Tuon viestin edesmenneeltä rakkaaltasi: Älä turhaan huolehdi minusta, minun on hyvä olla. Olen onnellinen ja rakastan sinua.
Itsensä hyväksyminen; Jumala on luonut sinut, ja olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet. Enkelit kehottavat sinua luopumaan itsesi arvostelemisesta, sillä sinun on tarkoitus nauttia omasta olemuksestasi kaikin tavoin. Kortin kautta enkelit ilmoittavat sinulle, että olet kohdellut itseäsi liian ankarasti. Vaikka vaatisitkin itseltäsi paljon, on tärkeää kyetä katsomaan itseään rakastavin silmin. Enkelit rakastavat sinua ehdoitta ja toivovat sinun rakastavan itseäsi samalla tavalla.


Joulukuu:

 

Oikeudenmukaisuus; Kortti heijastaa objektiivista ja tasapainoista suhtautumista elämään. Kun vältät äärimmäisyyksiä, pysyt hyvällä ja tasapainoisella mielellä. Elä elämääsi yksinkertaisesti, tasapainoisesti ja vilpittömästi. Jätä kaikki turha pois ja keskity olennaiseen. Yritä välttää äärimmäisyyksiä kaikessa, mitä teet.
Maia; Kannustamme sinua jatkamaan opintojasi, sillä uuden oppiminen ja uudet kokemukset auttavat sinua löytämään elämäntehtäväsi ja saavat elämäsi kukoistamaan.
Luottamus; Usko itseesi ja siihen, että Jumala ja enkelit ovat rinnallasi. Pyydä heiltä apua niiden pelkojen poistamisessa, jotka estävät sinua luottamasta täysin elämään ja sen hyvyyteen. Enkelisi tietävät sinun kokeneen pettymyksiä menneisyydessä. Nuo kokemukset ovat saattaneet heikentää uskoasi ja luottamustasi itseesi ja muihin.. Enkelit haluat nyt muistuttaa sinulle, miten tärkeää on pitää kiinni luottamuksesta elämään. Kortin kautta enkelit haluavat myös painottaa itseluottamuksen merkitystä.


Erikoista pöydässä:

 

Huomattavaa pöydässä on se, että Tarot-korteista pöytään ei noussut yhtään lanttia ja sauvojakin oli vain yksi. Sen sijaan Pienten salaisuuksien kortteja, maljoja ja miekkoja, oli neljä kumpaakin. Jos pöydässä on joitain Pienten salaisuuksien kortteja useampia, niin kyseisten asioiden edustamat asiat ovat pinnalla. Pienten salaisuuksien kortit edustavat arkisia, käytännönläheisiä asioita, seurauksia ja myös yksilöiden ominaisuuksia. Jos pöydässä on pääsääntöisesti pienen arkanan kortteja, kyseessä oleva kausi elämässä ei aiheuta suuria muutoksia ja on luonteeltaan arkinen. Myös korttien kuvaamat tilanteet ovat vaikutuksiltaan lyhyaikaisia.
Pöydässä oli siis maljakortteja neljä. Maljakortit edustavat emotionaalisia seikkoja, rakkautta, seksiä, avioliittoa, hedelmällisyyttä, luovuutta ja intuitiivisuutta,  toisinaan myös vetäytyvää ja uneksivaa kautta elämässä, jolloin tunteet ja tuntemukset ovat tärkeitä. Jos pöydässä on paljon maljakortteja, kysyjän toiveet ja tarpeet ovat keskeisiä. 
Myös miekkoja oli neljä.Jos pöydässä on paljon miekkoja, kyseessä on vakava elämänvaihe, johon liittyy pohtimista, päätöksentekoa, vastuuta ja vallankäyttöä. Miekkakortit edustavat aktiivisuutta, edistystä, oppositiota ja konflikteja sekä tarvetta tuoda järjestystä kaaokseen.
Kun pöydässä on huomattava määrä jotakin numeroa, siihen liittyvät ilmiöt ovat korostuneita kyseisessä elämänvaiheessa. Tätä vuotta edustavassa pöydässäni oli aika hajanainen määrä numeroita, mutta kahdeksikko oli kahdessa kortissa. Numero kahdeksan Tarot-korteissa liitetään materiaan, liikkeeseen, yrittämiseen (!!!), ahkeruuteen, talouteen, turvallisuuteen ja itsekkyyteen. 
Näihin asioihin liittyvät asiat ovat pinnalla elämässäni vuonna 2016. Sen sijaan painotusta ei tänä vuonna ole lanttien edustamiin taloudellisiin seikkoihin. Mielenkiinnolla jään jälleen katsomaan ja tutkimaan tätä kuluvaa vuotta ja sitä, kuinka kortit osuivat oikeaan.  Ainakin tammikuu on lähtenyt käyntiin juuri kuten kortit kertoivat :)

 
Tärkeää ei ole, mitä sinulle tapahtuu,
 vaan se, miten reagoit siihen.”
 Epikfelos, kreikkalainen filosofi

Rakkaudella
<3 Anne <3





Ei kommentteja: