maanantai 18. tammikuuta 2016

Loka-joulukuun 2015 analysoinnit

No niin, viime vuoden kuukaudet lokakuusta joulukuuhun jäivät analysoimatta, eli kuinka hyvin (tai huonosti) tulkintani näille kuukausille onnistui. Tosin aikaa on jo tuosta lokakuusta, joten analysointi ei tule olemaan kovinkaan syvällistä ;) Olisi ollut parasta, jos olisin saanut analysoitua jokaisen kuukauden sen päätyttyä ja tämä olikin vuoden 2015 alussa ajatuksena, mutta enkelit toivat esteitä eteeni roppakaupalla...

Lokakuu


Lokakuussa esiintyi Tarot-korteista Lanttien lähetti ja enkelikorteista Enkeli Raie. Tuolloin näytti siltä, että aiempien kuukausien asiat olisivat ilmeisesti selvinneet ja uusiakin asioita tulossa. Liikuntaa ei saanut unohtaa.
Lanttien lähetti näytti maallista menestystä tulevan, mikä ei kuitenkaan turmele intoa ja viattomuutta. Uusia ja mielenkiintoisia tehtäviä, halu oppia aina uutta. Tuolloin olisi otettava hieman riskejä ja voitettava pelkoja.
Enkeli Raie ohjasi lokakuussa muistamaan liikunnan tärkeyden. Liikunta auttaa saamaan energiaa ja elinvoimaa, jotka taas auttavat aloittamaan ja viemään hankkeita päätökseen. Liikunta avaa minua myös uusille, luoville ideoille.

Asiat alkoivat todellakin selvitä, sillä vanhimman sijaispoikamme siirto ammatilliseen perhekotiin varmistui ja poika siirtyi syysloman jälkeen uuteen paikkaan. Vetovoiman laki veti tuolloin puoleensa ja aihe nousi esiin usein, joten lopulta kirjoitin siitä oman postauksen. Uutena asiana saimme tiedon, että meille voisi olla tulossa uusia lapsia perheeseemme. Lisäksi saimme aivan IHASTUTTAVAN UUTISEN, jota en vielä uskalla ääneen sanoa tai en saa sanoa :) Liikunta-asiat olivat todellakin mielessäni, mutta siihen se sitten jäikin, valitettavasti...

Marraskuu


Marraskuussa opastusta antoi Arkkienkeli Gabrielle Lanttien ässän kanssa. Kuu näyttäisi sujuvan hyvin ja jälleen uuttakin olisi opeteltava, tällä kertaa taiteisiin ja ihmisten väliseen kommunikointiin liittyvää...
Lanttien ässä näyttäisi että marraskuussa olisi niin maallista kuin henkistäkin hyvinvointia. Onnistumista, kaikista rajoitteista, negatiivisuudesta ja ylikriittisyydestä irtipääsemistä. Tiedossa menestystä, joka saavutetaan käytännön toiminnan avulla. Turvallisuuden tunnetta, tyytyväisyyttä, järkevyyttä. Marraskuussa oltava avoin uusille asioille ja opeteltava nauttimaan työstäni, annettava itselleni tunnustusta siitä mitä olen saanut aikaan. Olen marraskuuhun mennessä onnistunut jo paljossa - opittava vain itse arvostamaan sitä. En saa vaatia itseltäni liikaa.
Lanttien ässän mukaan oltava avoin uusille asioille ja Arkkienkeli Gabriel sanoo elämäntehtäväni liittyvän taiteisiin ja ihmisten väliseen kommunikointiin, joten olisiko niihin liittyvät asiat niitä uusia asioita? Gabriel auttaa hiomaan kykyjäni ja luottamaan luontaisiin lahjoihini, näitä kykyjäni tulen käyttämään muiden auttamiseen.

Marraskuussa oli todellakin uutta opeteltavaa, mutta liittyen omaan terveyteeni. Jouduin opettelemaan ja oppimaan omista rajoistani ja sitä, että en vaadi itseltäni liikaa. Jouduin opettelemaan myös negatiivisuudesta ja ylikriittisyydestä pääsemistä. Ihmisten välinen kommunikointi nousi myös erääksi teemaksi tuon terveyteeni liittyvän asian myötä. Taiteisiin liittyvää asiaa tuli myös, sillä Iisalmen Teatterin uusi laulunäytelmä Kulkurin valssi tuli ensi-iltaan. Käytännön toiminnan alueella sijaislapsiasia eteni piirun verran.

Joulukuu


Joulukuuta symboloi maljojen viitonen ja enkeli Rochelle. Näyttäisi taloudellisia vaikeuksia olevan joulukuussa, mutta niistäkin selvitään.
Maljojen viitonen näyttäisi sen, että joulukuussa tulee jotain pettymystä, menetän jotain tai en saa jotain, joten pettymystä, surua ja epäonnistumisen pelkoa tiedossa. Toivoa ei kuitenkaan ole menetetty, sillä asiat eivät ole aina sitä, miltä ne näyttävät ja uuden alku on aivan lähellä. Toisaalta tähän saakka nautintoa tuottaneet asiat eivät välttämättä enää tyydytä.
Toisaalta Rochelle kehottaa jälleen seuraamaan sydämen ääntä, jotta saan vaurautta ja hyvinvointia osakseni. Olen pyytänyt taloudellista apua ja enkelit lupaavat täyden tukensa.

Itse asiassa taloudellisia vaikeuksia ei ollut, mutta enkeli Rochellehan lupasi, että enkelit lupaavat tukea talousasioissa ;) Pettymystä oli, koska asiat eivät edenneet suunnitelmien mukaan, mutta uuden alku on aivan lähellä, joten jään positiivisella mielellä odottamaan mitä uusi vuosi tuo tullessaan.


Sellainen oli vuosi 2015 ja täytyy sanoa, että kortit kyllä tiesivät tiesivät asioita ja kun tein tämän vuoden tulkinnan itselleni, niin oli hämmästyttävä huomata, kuinka erilainen pöytä tuli viime vuoteen verrattuna. Tämä on parasta oppia itselleni, tehdä itselleni tulkintoja ja katsoa niiden onnistumista.


Valoa uuteen vuoteen!
<3 Anne <3

Ei kommentteja: