perjantai 9. tammikuuta 2015


Tulkinta vuodelle 2015 tarot- ja enkelikorteista

Tein itselleni tulkintaa vuodelle 2015 tarot- ja enkelikorteista ja ajattelin laittaa tekemäni tulkinnan tänne blogiin, jossa se olisi hyvässä tallessa ja josta voin aina palata katsomaan kuukausittain, kuinka tulkinta on onnistunut. Tein vuositulkinnan lisäksi Elämän pöytä- ja Elämäntilannetulkinnat, jotka voisin myös laittaa tänne luettavaksenne jossain vaiheessa (tai jotain muuta Taroteista ja enkelikorteista). Näette samalla minkälaisia kortteja tarot-korteissa on ja mitä ne tarkoittavat.

Käytän tulkinnoissani siis Rider Waite Tarotkortteja ja tulkintaan Dhyan Manikin Tarot opaskirjaa; Portti sisimpään. Lisäksi käytän Doreen Virtuen Viestejä enkeleiltä-kortteja.

Tein ihan omavaltaisen pöydän, johon laitoin joka kuukaudelle sekä Tarot-kortin että enkelikortin, aina kolme kuukautta vierekkän. Pöytä näytti alkuvaiheessa tältä:


Sitten varsinaista tulkintaa ja kortteja:

Tammikuu

Korteiksi nousivat miekkojen nelonen ja enkeli Teresa ja kuinka ollakaan, molemmat kortit kehottavat minua tammikuussa pitämään huolta itsestäni eli pysähtymään, rentoutumaan ja meditoimaan.
Miekkojen 4 kehottamaan järjestämään aikaa olla yksin ja rentoutumaan, kehon ja mielen on annettava levätä.
Teresa sanoo: "Olet tehnyt ankarasti töitä, olet uupunut, mutta silti ponnistelet yhä kovemmin. Pysähdy! Annat itsestäsi niin paljon muille, että menetät helposti oman tasapainosi. Anna siis itsellesi lupa ottaa kaivattu aikalisä.

Helmikuu

Helmikuulle nousi lanttien kakkonen ja Shanti-enkeli. Asioita alkaa tapahtua, mutta säilytän oman tyyneyteni kaiken keskellä.
Lanttien 2 symboloi tasapainoa ja kykyä nauttia yksinkertaisist asioista. Helmikuussa täytyy osata tehdä samanaikaisesti useita erilaisia asioita, vaikka ne saattaisivatkin vaikuttaa ristiriitaisilta keskenään. Leikkisään ja rentoon ilmapiiriin neuvotaan, näitä tarvitaan myös henkisessä kasvussa.
Enkeli Shanti tuo elämääni uudenlaista tyyneyttä ja tasoittaa tietäni. Edelleen ohjataan hiljaisuuteen ja lepoon, jota sieluni tarvitsee. Pysyn tyynenä, vaikka ympärillä myrskyäisi. Pahin on takanapäin ja edessä avautuu tasaisempi pollku.

Maaliskuu

Maaliskuulle nousi Suurten salaisuuksien korteista hirtetty sekä Vanessa enkeli. Tässä kuussa näyttäisi siltä, että yritysasiani saattaisivat lähteä liikkeelle, mutta joudun työstämään edelleen omia itse asettamiani rajoituksia ja tekemään päätöksiä...
Hirtetty kuvaa sitä, että alan näkemään asioita uudessa valossa ja löytämään uusia ratkaisuja sekä kasvuani rajoittavat lukkiutuneet asenteet murtuvat. Minua ohjataan edelleen pyrkimään eroon rajoituksista ja rajoista, joita olen asettanut itselleni. Uuden syntyminen vaatii aina kypsymistä ja odottamista.
Vanessa ohjaa minua pohtimaan sitä, mikä vie minua lähemmäksi todellista elämäntehtävääni ja mikä vie siitä kauemmaksi. Päätöksiä on siis tehtävä.

Huhtikuu

Huhtikuulle nousi Sauvojen ässä sekä Crystal-enkeli. Asiat näyttävät alkavan edetä nyt ihan kunnolla, energiaa riittää mieleiseen asiaan ja tulevaisuudessa näyttäisi olevan myönteistä tulossa.
Sauvojen ässän energia on kuin lapsella, joka on täynnä elämää ja jolla on suunnattomat mahdollisuudet edessään. Valtava potentiaali on vapautumassa käyttöön. Energia herää ja luovuus alkaa virrata.
Crystal kertoo että toivon siemenet, joita olen kylvänyt, alkavat versoa. On tärkeää pysyä myönteisenä ja pitää toiveet ja tavoitteet kirkkaana mielessäni.

Toukokuu

Toukokuussa vaikuttavat Lanttien kuningatar ja lisäksi Oceana antoi neuvonsa ja opastuksensa. Näyttäisi siltä, että toukokuussa viimeistään toimin itsenäisesti luottaen siihen, mitä koen voivani tarjota toisille valon polulla.
Lanttien kuningatar symboloi vapautta, turvallisuutta ja anteliaisuutta. Toukokuussa uskon itseeni ja omiin kykyihini. Olen tasapainoisessa tilassa niin henkisesti kuin fyysisestikin.
Oceanakin ohjaa toimimaan rohkeasti ja luottamaan omaan sisäiseen ääneeni ja tunteisiini, joka kertoo mitä tehdä. Enää ei tarvitse odottaa tai tutkiskella tilannetta tarkemmin. Viivyttelyä tulee välttää. Ponnisteluja saattaa siltikin olla tiedossa, mutta olen valon tiellä.

Kesäkuu

Kesäkuulle tuli maljojen kymppi sekä Atena-enkeli. Mukavaa aikaa tiedossa läheisten kanssa ja lisäksi voin vihdoin jättää pelkoni siitä, että minua ei hyväksytä näine "uusine voimineni".
Maljojen kymppi lupailee kesäkuulle täydellistä onnea ja tyytyväisyyttä läheisissä ihmissuhteissa. Juhlintaa ja yhdessäoloa tiedossa. Positiivinen elämänasenne säteilee ulospäin ilman mitään erityistä syytä.
Atenakin on sitä mieltä, että kesäkuussa voin hyväksyä vahvuuteni ja näyttää sen turvallisin mielin itselleni ja muille, sillä olen kantanut huolta siitä, että minua ei hyväksytä tai joudun hylätyksi, mikäli annan todellisen voimani näkyä. Voimani tulee rakkaudesta, Jumalalta, en voi käyttää voimaani väärin, sillä sydämeni on avautunut ja sydänchakrani loistaa kukan lailla.

Heinäkuu

Heinäkuulle nousi jälleen yksi Suurten salaisuuksien korteista - Kuu ja lisäksi Arkkienkeli Urielin ohjausta. Rakkaus ja parisuhde on heinäkuun kuuma aihe <3
Kuu edustaa alitajuista, feminiinistä, mystistä ja romanttista energiaa. Heinäkuussa minun tulisi olla vastaanottavainen ja avautua tuntemattomalle alitajunnallemme. Aitoa, vilpitöntä suhtautumista elämään, en saa antaa turhien epäilysten ja epäuskon vallata mieltäni, vaikka mielialani vaihtelisivatkin. Romanttisuuteen kehoitetaan :)
Samaa näyttää Arkkienkeli Uriel, tunnetasolla olen eheytymässä ja valmis avautumaan suuremmella rakkaudelle. Uriel auttaa puhdistamaan mieleni ja hän auttaa minua vapautumaan heinäkuussa vihasta ja anteeksiantamattomuudesta.

Elokuu

Elokuulla ohjeita antaa Merlina ja maljojen kuutonen vaikuttaa. Jotain uutta/muutosta/päätettävää on taas tiedossa, sillä koen olevani umpikujassa ja jälleen omat rajani ovat esteenä, hankittava lisää tietoa ja luotettava itseeni.
Maljojen kuutonen tuo elokuulle lapsenomaista vilpittömyyttä, menestystä sekä harmonisia ja aitoja ihmissuhteita. Vapauden kaipuuta, mutta todellista vapautta on kun pääsen irti omista sisäisistä rajoistasi (taas? eli vieläkin työstämistä niiden kanssa...) Toisia ihmisiä pitäisi lähestyä ennakkoluulottomasti ja luottavaisesti. On luotettava itseeni! 
Merlinakin sanoo, että olen hämmentynyt enkä osaa (jälleen) päättää mitä tehdä. Olen umpikujassa ja pohdin jatkuvasti erilaisia vaihtoehtoja. Päättämättömyys on uuvuttavaa! Vaihtoehdot näyttävät hyvin samankaltaisilta, mutta asian tarkempi tutkiskelu saa päätökseni selkiytymään.

Syyskuu

Syyskuussa vaikuttaa Maljojen lähetti sekä enkeli-Bridgette. Liittyneeköhän tämän kuukauden Bridgeten varoitus tuohon edellisen kuukauden asiaan? Tutkittava asiaa tarkemmin. Toisaalta tarvitsen jälleen itselleni hieman tilaa.
Maljojen lähetti ohjaa minua löytämään syyskuussa itsestäni parhaat puoleni eli ne, jotka tuovat mielihyvää sekä itselleni kuin muillekin. Pitäisi uskaltaa irtautua hetkeksi kaikista velvoitteista ja suoda itselleni hieman tilaa ja vapautta.
Toisaalta Bridgette kehottaa varovaisuuteen syyskuussa, pitäisi tutkiskella tilannetta tarkemmin, olen tilanteessa, jossa kaikki ei ole kohdallaan sillä en tiedä kaikkea siihen liittyvää. Tämä asia ei kuitenkaan ole ainut mahdollisuus, jotain parempaa on tulossa elämääni, mutta on vapauduttava ensin vanhasta (taas...). Sisäisiin tuntemuksiin ohjataan luottamaan.

Lokakuu

Lokakuussa esiintyy Lanttien lähetti ja enkeli Raie. Edellisten kuukausien asiat ovat ilmeisesti selvinneet ja uusiakin asioita tulossa. Liikuntaa ei saa unohtaa.
Lanttien lähetti näyttää että lokakuussa olisi maallista menestystä, mikä ei kuitenkaan turmele intoa ja viattomuutta. Uusia ja mielenkiintoisia tehtäviä, halu oppia aina uutta. Otettava hieman riskejä ja voitettava pelkoja.
Enkeli Raie ohjaa lokakuussa muistamaan liikunnan tärkeyden. Liikunta auttaa saamaan energiaa ja elinvoimaa, jotka taas auttavat aloittamaan ja viemään hankkeita päätökseen. Liikunta avaa minua myös uusille, luoville ideoille.

Marraskuu

Marraskuussa opastusta antaa Arkkienkeli Gabrielle Lanttien ässän kanssa. Kuu näyttäisi sujuvan hyvin ja jälleen uuttakin olisi opeteltava, tällä kertaa taiteisiin ja ihmisten väliseen kommunikointiin liittyvää...
Lanttien ässä näyttäisi että marraskuussa on niin maallista kuin henkistäkin hyvinvointia. Onnistumista, kaikista rajoitteista, negatiivisuudesta ja ylikriittisyydestä irtipääsemistä. Tiedossa menestystä, joka saavutetaan käytännön toiminnan avulla. Turvallisuuden tunnetta, tyytyväisyyttä, järkevyyttä. Marraskuussa oltava avoin uusille asioille ja opeteltava nauttimaan työstäni, annettava itselleni tunnustusta siitä mitä olen saanut aikaan. Olen marraskuuhun mennessä onnistunut jo paljossa - opittava vain itse arvostamaan sitä. En saa vaatia itseltäni liikaa.
Lanttien ässän mukaan oltava avoin uusille asioille ja Arkkienkeli Gabriel sanoo elämäntehtäväni liittyvän taiteisiin ja ihmisten väliseen kommunikointiin, joten olisiko niihin liittyvät asiat niitä uusia asioita? Gabriel auttaa hiomaan kykyjäni ja luottamaan luontaisiin lahjoihini, näitä kykyjäni tulen käyttämään muien auttamiseen.

Joulukuu

Joulukuuta symboloi maljojen viitonen ja enkeli Rochelle. Näyttäisi taloudellisia vaikeuksia olevan joulukuussa, mutta niistäkin selvitään.
Maljojen viitonen näyttäisi sen, että joulukuussa tulee jotain pettymystä, menetän jotain tai en saa jotain, joten pettymystä, surua ja epäonnistumisen pelkoa tiedossa. Toivoa ei kuitenkaan ole menetetty, sillä asiat eivät ole aina sitä, miltä ne näyttävät ja uuden alku on aivan lähellä. Toisaalta tähän saakka nautintoa tuottaneet asiat eivät välttämättä enää tyydytä.
Toisaalta Rochelle kehottaa jälleen seuraamaan sydämen ääntä, jotta saan vaurautta ja hyvinvointia osakseni. Olen pyytänyt taloudellista apua ja enkelit lupaavat täyden tukensa.


Vuoteni näyttää siis kokonaisuudessaan tältä:


Tarotkorttien puolella vuoden 2015 pöydässä näyttää olevan eniten maljoja ja lantteja. Maljojen määrä tarkoittaa sitä, että vuoden aikana minun omat haluni, toiveeni ja tarpeeni ovat keskeisellä sijalla. Toisaalta myös luova ja intuitiivinen kausi edessä. Lantit tarkoittavat sitä, että olen keskittynyt vuonna 2015 talouteen ja materiaan. Tiedossa järkevä, käytännönläheinen ja toimelias kausi.

Kaikenlaista siis näyttää tapahtuvan, tammikuu otettava rauhallisesti, sitten alkaa jotain tapahtua (yrityksen suhteen?), toiminta alkaa sujua, kesällä vietetään juhlia ja ollaan rakkaiden kanssa ja rakastetaan. Syksyllä jälleen muutoksen tuulia, pohdittava tarkasti mitä teen, mutta muistettava etten liikaa jumitu jälleen omiin rajoihini. Liikunta tärkeää. Joulukuussa taloudellisia ongelmia, mutta ilmeisesti sitten vuosi 2016 korjaa tilanteen :)

Että tämmöisiä näillä korteilla voi tehdä :D Ja näitä haluaisin sitten joskus tehdä Sinullekin <3 Toivottavasti nuo alkuvuoden kortit tarkoittavat nimenomaan sitä kauan haikailemaani yritystoimintaa... Mielenkiintoista katsoa myöhemmin miten vuosi loppujen lopuksi sujuu. Ainakin tammikuu on alkanut täysin korttien mukaisesti, olen vain ollut enkä ole tehnyt yhtään mitään. On vain vaikea hyväksyä itselleen sitä, että välillä on ihan okei vain olla...

Mutta palaillaan vielä tähän Tarot- ja enkelikorttimaailmaan myöhemmin.


Enkeleitä ja valoa <3

Anne

2 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Voi että! Peukut pystyyn että alkuvuodesta lempeät tuulet puhaltelee yritystoimintaa käyntiin <3 Nuo tarot kortit on jotenkin maagisen salamyhkäisiä.

Anne kirjoitti...

Hei Mia!

Niinpä <3 Täytyy vain toivoa, että sen (yrityksen) on tarkoitus tapahtuakin. Odotellaan...
Nuo Tarot-kortit on todellakin jotenkin maagisia, kun ovat niin hienosti kuvitettujakin ja täynnä symboliikkaa. Alussa tuntui vaikealta päästä niihin "sisälle", mutta pikkuhiljaa nekin alkavat tuntua tutuilta :)