lauantai 6. syyskuuta 2014

Heiluttaako heiluri?

Heiluttaako vai ei?

Ensinnäkin, olen äärimmäisen yllättynyt ja kiitollinen blogini vastaanotosta. Ensimmäistä postaustani on viikon aikana luettu jo liki 300 kertaa! Blogiani on luettu jopa Yhdysvalloissa, Englannissa, Virossa ja Japanissa!!!! En olisi ikinä uskonut. Mutta toisaalta tämä osoittaa, että asiasta kiinnostuneita löytyy ympäri maailman. KIITOS <3

Olen odottanut sormet syyhyten, että pääsen kirjoittamaan mielessäni pyörivistä aiheista, mutta enkelit ovat jarruttaneet selvästi suunnitelmiani tällä viikolla!!! Ei tyhjennetä pakkia kerralla :D Tämän viikon olen kärsinyt migreenistä, joten kone on ollut pannassa. Ja tietokonehan se on tähän migreeniin ollut syynä (työn vuoksi liki 12 h/pvä koneella ei ole hyvä asia ja siihen lisättynä silmien silmänpohjien turvotukset). Reikillä olen saanut helpotusta aina kun käsiä pidän päässäni, mutta heti kun olen ottanut pois, niin kipu on alkanut. Kivulle on siis jälleen tarkoituksensa. Enkelit ovat tällä viikolla pakkokeinoin määränneet minut lepoon, kun en muuten älyä levätä. 

Mutta tämän kertaisesta aiheestani. Valitsin ensimmäiseksi "viralliseksi" aiheekseni heilurin käytön. Kuvasin tänään kamerallani oman heilurini käytöstä noin 10 minuuttisen videon ja laitan videon tuohon loppuun. Video kannattaa katsoa, jos haluat nähdä miten heiluri toimii käytännössä vai toimiiko se, skeptikot erityisesti-katsokaa....


Heilurin toiminta


Oman heilurini olen saanut lahjaksi. Heilurini on vihreää aventuriinia, joka on erityisesti sydänchakran hoitoon tarkoitettu kivi. Vihreää aventuriinia voidaan käyttää myös oman auramme suojelemiseen, se on yleisrauhoittava ja parantava kivi.

Heiluriahan on perinteisesti käytetty siihen, että on katsottu odottavan äidin masun päältä hiukseen pujotetulla kultasormuksella kumpaa sukupuolta tuleva lapsi on. Mikäli sormus on tehnyt pyörivää liikettä, tulossa on tyttö. Mikäli edestakaista liikettä, tulossa on poika. Tämä oli itsellänikin ensimmäinen kosketus heilurin toimintaan. Joka kerran heiluri on ollut oikeassa ja tyttö on tullut x 3.

Omaa heiluria ei pitäisi antaa muiden käyttöön, sillä siinä pitäisi olla  vain Sinun energiasi. Heilurin säilyttämisestä on erilaisia ohjeita, sitä pitäisi säilyttää esim. mustassa silkkipussissa. Itse olen säilyttänyt heiluriani ihan yöpöydän laatikossa :) 

Jos ostat heilurin (sen voi myös itse tehdä), niin heiluri pitäisi ensin puhdistaa vieraista energioista ja sen jälkeen maadoittaa ja suojata se. Heilurin voi puhdistaa esimerkiksi laittamalla se virtaavaan veteen tai auringon valoon. Itse puhdistan heilurini aika ajoin Reikillä. Maadoitus hoituu laittamalla heiluri esimerkiksi kukkaruukun multaan/tai ulos Äiti Maan huomaan joksikin aikaa. Heilurin suojaaminen (ja itsesi suojaaminen) on myös tärkeää. Heilurin voi suojata rukouksilla tai pyytämällä Arkkienkeli Mikaelin suojausta. Itse käytän Mikaelin suojausta ja myös lupaan heiluria käyttäessäni käyttää sitä vain hyvään ja valosta tulevaan tarkoitukseen.

Siitäkin on erilaisia mielipiteitä, minkälaisella alustalla tai missä heiluria voi/pitää käyttää. Itse käytän heiluria missä vain ja aina toimii. Tuo videokin on tehty sängyllä peiton päällä :D 

Heilurilta siis kysytään kysymyksiä, joihin se voi vastata joko "kyllä" tai "ei" tai "ehkä". Itse en alussa osannut huomioida kuin kyllä ja ei vastaukset, mutta heilurini kyllä näyttää selvään myös ehkä-vaihtoehdon. Heiluria pitää käyttää positiiviseen, valon asioihin. Siltä voi kysyä mitä vain, kunnioittaen. Toki ensin voi kysyä, että saanko kysyä tästä asiasta. Jotkut heilurit eivät suostu välttämättä vastaamaan tulevaisuuteen liittyviin kysymyksiin, arkiasioihin, terveyteen tms. Omani vastaa kyllä mihin vain. Heiluria voi käyttää kadonneiden esineiden etsintään, oman enkelin kanssa keskustelemiseen, mihin vain keksit sitä käyttää. 

Oma vireystila, mielentila, keskittyminen jne. vaikuttaa siihen kuinka selkeitä vastauksia  saan. Olen tulkinnut heiluriani myös siten, että mitä voimakkaammin se näyttää kyllä- tai ei-vastausta, niin sen varmempi asia on. Heilurilta kysyttäessä pitää pyrkiä olemaan neutraalissa olotilassa. Huomaatte tuosta videosta, että silloin kun en kysy mitään ja olen "neutraali", heiluri hiljenee ja pysyy paikoillaan. Vastaukset tulevat "jostain", en tiedä mistä. Omasta alitajunnasta, toisesta universumista, enkeleiltä.... jostain. Mutta se toimii! Ja tämän vuoksihan skeptikot ovat riemuissaan... he väittävät, että heiluria käyttävä liikuttaa itse heiluria sormillaan/käden liikkeillään. EI TODELLAKAAN! Skeptikkojen kannattaa itse vaikka tehdä heiluri ja kokeilla, heiluri lähtee todellakin itsestään liikkeelle!


Heiluria on kunnioitettava, mitään älyttömiä kysymyksiä siltä ei saa/kannata kysyä, se ei varmasti suostu vastaamaan mitään. Heilurilta pitää myös kysyä tarkkoja kysymyksiä. Eli määritellä kysyttävä asia tarkoin, muuten voi tulla väärä vastaus tai ei vastausta ollenkaan. Tuossa videossa on tästäkin hyvä esimerkki lasteni lukumäärästä. Koska minulla on sekä biologisia että sijaislapsia, niin heiluri ei osannut vastata kysymykseeni lapsieni määrästä ennen tarkentavaa kysymystä.

Sen olen huomannut, että heiluri on todella tarkka, mutta omani ainakin näyttää tilanteen, minkä se sillä hetkellä "tietää". Tämä näkyy tietenkin tulevaisuudesta kysyttäessä. Tilannehan voi muuttua, joten jos heilurilta kysyy jotain tulevaisuuteen liittyvää, niin kannattanee aika ajoin tarkistaa, onko tilanne edelleen sama. Olen heilurini avulla tiennyt tulevat työasiani todella tarkkaan, terveyteen liittyvät asiat, sijaisperheeseemme liittyvät asia jne. Käytän heiluriani kaikenlaisiin kysymyksiin.

Tässä lyhyt oppimäärä heilurista ja sen käytöstä. Kyselkää lisää, keskustelkaa, kyseenalaistakaa!

PS: Videon alussa on mukana myös pari enkeliä enkelipallojen muodossa, huomaatteko? Mutta sepä onkin sitten toinen aihe se :D


Video heilurini toiminnasta


Video olikin yllättäin liian iso tähän ladattavaksi, joten laitoin sen sitten YouTube:en ja tässä siihen linkki: https://www.youtube.com/watch?v=E-exEMI4KKg&feature=youtu.be

Tässä myös video suoraan YouTube:sta, mutta esikatselussa se ei ainakaan toiminut. Elikkä mikäli tuo ei toimi myöskään tuolla oikealla sivulla, niin katsokaa tuon linkin kautta. Kunhan atk-tuki on paikalla, niin yritän saada sen ladattua myös tähän suoraan :)




















Enkeliterveisin

Anne




Ei kommentteja: