torstai 12. lokakuuta 2017

Pitkästä aikaa!

Hei pitkästä aikaa!

Tässä on elämä tuonut erilaisia asioita eteen, joiden vuoksi tämä bloginikin on ollut tauolla melkoisen pitkään. Kaikki henkinen on ollut jotenkin toissijaista, kunnes taas joku aika sitten polulla eteneminen alkoi jälleen viedä mukanaan....

Olen aloittanut opiskelemaan KundaliniReikiä ensimmäisellä tasolla ja olen jo oppinut tekemään lähihoitoja ja kaukohoitoja. KundaliniReikissä jo ensimmäinen taso vastaa samaa kuin ns. perusreikissä Master-taso ja sen kyllä huomaa. Käteni ovat koko ajan kuin tulessa ja niillä tuntuu olevan tarvetta antaa hoitoja. Kurssiin liittyy itsehoito 14 vuorokauden ajan ja sitä olen nyt joitakin päiviä tehnyt ja olen saanut mahtavat päänsäryt. Päänsärky liittyy paranemiskriisiin, joka alkaa helpottaa ajan kanssa ja vettä juomalla. En malta odottaa seuraavia tasoja tai sitä mitä kaikkea eteneminen tuokaan tullessaan. Koulutus on omatoimista opiskelua materiaalien avulla. Ostin koulutuksen Energia Mintulta, jolta olen saanut todella avaavia vastauksia kaikkiin kysymyksiini kurssin aikana.

Energiahoitola Balanssi on ollut myös jäissä, koska hoitotila-asia ei järjestynytkään niin kuin alunperin sen ajattelin ja tuli muitakin mutkia matkaan. Ajattelin kuitenkin alkaa tarjoamaan pikkuhiljaa etähoitoja laskutusosuuskunnan kautta, kunhan tämä KundaliiniReiki-kurssi etenee vielä vähän. Lähihoitoja voin tehdä vain aamupäivisin kotonani, joka rajoittaa aika paljon asiakkaiden vastaanottoa, mutta sellainen on nyt tilanne. Koulutuksen aikana tarvitsen harjoitushoitojen vastaanottajia, joten jossakin vaiheessa pyydän kiinnostuneita olemaan minuun yhteydessä.

Itseni hoitaminenkin on ollut täysin jäissä, joten ei ihme, että paranemiskriisi tuli päälle. Pitkästä aikaa tasapainotin myös chakrani ja kuinka ollakkaan kurkkuchakrani oli tasapainossa (vaikka se on aina ollut helposti tukkeutuvin chakrani), sen sijaan Solar Plexus-chakra oli tukossa ja vastaavasti otsachakra ja kruunuchakra toimi ylikierroksilla. Puhdistin ja energisoin chakrani vuorikristalliriipuksellani siten, että pidin kristallia oikean kämmeni päällä ja ajattelin kaikki chakrat vuorotellen läpi. Kristalli pyörii ensin toiseen suuntaan, kun puhdistaa chakraa ja sitten toiseen suuntaan, kun tasapainottaa sen energiat.

Näiden lisäksi olen jälleen ollut Rhonda Byrnen kirjojen kimpussa, olen lukenut uudestaan kirjan Voima ja sen lisäksi olen lukenut kirjan Sankari ja meneillään on kirja Taikavoima. Kaikki nämä kirjat kertovat Vetovoiman laista ja kiitollisuus on erittäin suurena tekijänä mukana. Tuo Taikavoima-kirja on siitä erilainen, että se opettaa konkreettisesti kiitollisuutta ja vetovoiman lakia. Kirjassa on tehtävät 28:lle päivälle, jokaiselle omansa ja kun nuo tehtävät on käynyt läpi, niin kiitollisuus pitäisi olla osa elämää. Nuo aiheet ovat seuraavat:
- Ajattele kiitollisuuden aiheitasi - Taikakivi - Taianomaiset ihmissuhteet - Taianomainen terveys - Taianomainen raha - Taianomainen työ - Kielteisyydestä eroon taikavoimalla - Taianomainen ainesosa - Rahamagneetti - Ripottele taikapölyä kaikkialle - Taianomainen aamu - Taianomaiset ihmiset, jotka tekivät suuria tekoja - Toteuta kaikki toiveesi - Vietä taianomainen päivä - Paranna ihmissuhteesi taikavoimalla - Terveyden taikavoima ja ihmeet - Taikasekki - Taikavoimainen tehtävälista - Taikavoimaiset askeleet - Sydämen taika - Loistavia lopputuloksia - Aivan silmiesi edessä - Taianomainen ilma, jota hengität - Taikasauva - Taikavoiman iskusana - Muunna virheet siunauksiksi taikavoimalla - Taikapeili - Muista taikavoima.

Kirjan mukaan kiitos-sanaa tulisi ajatella ja käyttää harkiten ja tarkoituksellisesti ja mitä määrätietoisemmin ajattelee taikasanaa Kiitos ja mitä tarkoituksellisemmin sanot sen ääneen, sitä enemmän kiitollisuutta tunnet. Mitä enemmän ajattelet kiitollisuutta ja tunnet sitä, sitä enemmän runsautta saat osaksesi.

"Jos ainoa rukous, jonka koko elämäsi aikana lausut, on "kiitos", se riittää." 
 Mestari Eckhart, kristitty kirjailija ja teologi. 

Raikasta syksyä kaikille ja enkelin siipien hipaisuja

~ Anne ~






Ei kommentteja: