perjantai 5. elokuuta 2016

Nyt se sitten toteutui :)

Heissan vaan kaikille!

Olen ihan intopinkeenä, sillä nyt se vihdoin toteutui. Siis se, mistä olen vähän joka postauksessa maininnut eli aloitin yrittäjämäisen toiminnan. Sanon yrittäjämäisen, sillä toteutin yritystäni hieman erilailla olosuhteiden pakosta. En nimittäin saanut starttirahaa toiminnan aloittamiseen, koska Pohjois-Savon TE-toimiston alueella on käytäntö, että vaihtoehtohoitoihin ei starttirahaa myönnetä. Joten puhdasta yrittäjää minusta ei tullut. No, yksi vaihtoehto olisi ollut aloittaa yritys täysin ilman tukea, mutta se ei jostain kumman syystä ottanut tulta alleen. Sainkin kuulla vaihtoehdosta, jota en ollut tullut lainkaan ajatelleeksi, nimittäin Laskutusosuuskunnasta. Siinä minä teen yrittäjämäisesti töitä, mutta kaiken tulon tuloutan tuonne osuuskunnalle, joka maksaa minulle ansaintani palkkana. Eli varsinaisesti minulla ei ole yritystä, en sitä voi rekisteröidä virallisesti, mutta markkinointinimeä voin käyttää. Hankin asiakkaita kuten yrittäjä ja siinä sitä onkin hommaa...

Teen toisen postauksen tarjoamistani palveluista, joten tässä on  vain tällaista perustietoa. Tärkein ensiksi, "yritykseni" nimi on EnergiaHoitola Balanssi. Tämän nimen sain jo pari vuotta sitten unessa, kun pohdin ja pohdin sopivaa yrityksen nimeä. Tarjoan energiahoitoja eri muodoissaan ja hoitojen tavoitteena, kuten muutenkin ihmisen koko tavoitteena on päästä ja olla tasapainossa, eli balanssissa. Tästä nimi siis muodostuu. Nimen alkuosa annettiin minulle tuollaisena, joten siksi nimi on kieliopin vastainen. En sitä halua missään nimessä muuttaa muuhun muotoon.

Minut tavoittaa facebook-sivujen kautta yv:tä lähettämällä, soittamalla puh. nro 044 97 112 45 (numero tulee ehkä muuttumaan, mutta vielä käytössä) tai sähköpostitse energiahoitola.balanssi@gmail.com.

Tarjoan sellaisia hoitoja, joita voi tehdä paikanpäällä täällä kotonani (joka toimii yrityksen tiloina ainakin näin alkuun) ja myös sellaisia, jotka voi halutessaan ostaa myös kauempaakin asuvat. Tällaisia ovat tulkinnat, jotka voin antaa kirjallisena sähköpostin tai messengerin välityksellä tai puhelimitse sekä myös regressiohoidot, jotka voi tehdä Skypen välityksellä.

Tarjoan myös ryhmäiltoja, joissa pääsee tutustumaan regressioon, arkkityyppeihinsä Oma polku-kartoituksen kautta sekä Toivomuskaivo-ilta, jossa tehdään omat toivomuskartat. Esittelen näitä sekä muita hoitojani ja palveluitani seuraavaksi omassa postauksessa....



Unelmat on tarkoitettu toteutettaviksi

~ Anne ~

Ei kommentteja: