keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Enkelin sylistä omille jaloille

Enkelin sylistä omille jaloille


Hupsis, miten kauan aikaa on vierähtänyt, kun viimeksi olen kirjoittanut. Mutta kuten aiemmin kirjoittelin, niin en ota asiasta enää stressiä, vaan kirjoittelen aina kun siltä tuntuu. Tässä välissä on kerennyt ylittyä myös yli 2000 katselukertaa, vau!

Olen tosiaan ollut tässä alkuvuoden enkelin sylissä ja nyt viime kuun puolella alkoi näyttämään siltä, että pääsen taas omille jaloilleni taapertamaan. Paljon asioita on tapahtunut ja ensin taidan vilaista mitä Tarot- ja enkelikortit sanoivat maalis-, huhti- ja toukokuulle ja miten ovat paikkansa pitäneet.

Tulkintaa maaliskuulta, huhtikuulta ja toukokuulta


Maaliskuulle kortit näyttivät tältä:

Hirtetty kuvaa sitä, että alan näkemään asioita uudessa valossa ja löytämään uusia ratkaisuja sekä kasvuani rajoittavat lukkiutuneet asenteet murtuvat. Minua ohjataan edelleen pyrkimään eroon rajoituksista ja rajoista, joita olen asettanut itselleni. Uuden syntyminen vaatii aina kypsymistä ja odottamista.
Vanessa ohjaa minua pohtimaan sitä, mikä vie minua lähemmäksi todellista elämäntehtävääni ja mikä vie siitä kauemmaksi. Päätöksiä on siis tehtävä.

Ja täytyy sanoa, että kyllä näin tapahtui. Tarotkorttien hirtetty oli oikeassa, mieltäni vaivanneet ajatukset murtuivat hiukkasen ainakin ja aloin nähdä asioita uudessa valossa. Ja tuo odottaminen, se on ollut tässä alkuvuonna äärimmäisen vaikeaa ja taisikin olla malttamattomuus huipussaan maaliskuulla. Odottamiseen liittyi myös se yritystoimintani aloittaminen, vielä ei ollutkaan aika, vaan ensin täytyi nämä mielen asiat saada kuntoon. Vanessan ohjaamana todellakin mietin voimakkaasti elämäntehtävääni ja päätöksiäkin tein asian suhteen. Tosin tuossa vaiheessa kaikki tuntui vielä kovin kaukaiselta. Erityisesti kun laki sijaislapsista muuttui juuri, kun olimme suunnitelleet asiat toisin. Eli jouduimme tämänkin asian suhteen kypsyttelemään ja odottamaan, jotta näemme mitä uutta voi syntyä.

Maaliskuussa rakas kissamme Myy muutti myös kissojen taivaaseen :( Suru oli iso niin meillä aikuisilla kuin lapsillakin. Myy jatkaa kuitenkin muistoissamme ja vielä viimeksi imuroidessani vastaan tuli Myyn karvoja <3

Huhtikuulle korteista nousivat nämä:

Sauvojen ässän energia on kuin lapsella, joka on täynnä elämää ja jolla on suunnattomat mahdollisuudet edessään. Valtava potentiaali on vapautumassa käyttöön. Energia herää ja luovuus alkaa virrata.
Crystal kertoo että toivon siemenet, joita olen kylvänyt, alkavat versoa. On tärkeää pysyä myönteisenä ja pitää toiveet ja tavoitteet kirkkaana mielessäni

Huhtikuussa alkoi todellakin tuntua, että elämä alkaa voittamaan ja kantamaan jälleen. Energia alkoi todellakin herätä ja nyt viimeistään on purkautunut Sauvojen ässän energia, toivon mukaan sen tuoma potentiaali jatkaa kulkuaan vielä eteenpäinkin. Enkeli Crystal kertoi, että toivon siemenet alkavat versoa. Kun maaliskuussa tuntui hankalalta pitää toiveet ja tavoitteet mielessä, niin huhtikuun energiat saivat ajatukset taas positiivisemmiksi ja odotin rauhassa asioita, jotka tapahtuvat kun niiden aika on.

Ja kuinka ollakaan ensimmäinen toivon siemen alkoi versoa. Kuulimme mahdollisuudesta saada takaisin meiltä vuosi sitten lähtenyt sijaistyttö, tämä antoi meille taas uskoa tähän sijaisperhetoimintaan. Laki sijaislapsista muuttui siten, että perheessä saa olla vain neljä sijaislasta. Tämä tietenkin heikentää sitä mahdollisuutta, että molemmat vanhemmat voisivat toimia kokopäiväisinä sijaisvanhempina. Mutta kun saimme tämän neljännen lapsen, niin muutkin asiat alkoivat rullaamaan ja toivon siemenet jatkoivat versomistaan :D

Toukokuulle kortit näyttivät tältä:

Lanttien kuningatar symboloi vapautta, turvallisuutta ja anteliaisuutta. Toukokuussa uskon itseeni ja omiin kykyihini. Olen tasapainoisessa tilassa niin henkisesti kuin fyysisestikin.
Oceanakin ohjaa toimimaan rohkeasti ja luottamaan omaan sisäiseen ääneeni ja tunteisiini, joka kertoo mitä tehdä. Enää ei tarvitse odottaa tai tutkiskella tilannetta tarkemmin. Viivyttelyä tulee välttää. Ponnisteluja saattaa siltikin olla tiedossa, mutta olen valon tiellä.

Näin alkuvaiheessa kuuta kortit näyttävät jo voimansa. Yritystä ei vieläkään ole, mutta nyt todellakin on tasapainoinen olo ja oma sisäinen ääneni ja tunteeni vahvistuu yritystoiminnan suhteen. Nyt muutkin asiat  näyttävät muuttuvan positiiviseen suuntaan ja erityisesti siten, että voisin olla täyspäiväinen sijaisäiti sekä lisäksi aloittaa jossain vaiheessa yritystoimintaani. Viivyttelyä tulee välttää ja niin pyrin tekemään. Ponnistelujakin tässä on parhaillaan tiettyjen asioiden suhteen menossa, mutta niistä myöhemmin. Ei uskalla vielä kertoa, jos ei toteudukaan.

Kyllä nuo kortit ovat osuneet siis hyvinkin paljon oikeaan ja jännänä jään odottelemaan tulevia kuukausia ja tarkistamaan niiden paikkansa pitävyyttä. Taidan siis sittenkin vielä hieman kyseenalaistaa asioita ja hyvä niin. Enkeleitä tuleekin koetella.

Lyhyesti numerologiasta


Tuossa alkuvuonna tuntui, että olin menettänyt myös kyvyn nähdä enkeleitä, mutta ehkäpä he eivät halunneet näyttäytyä muun stressin ja terveysongelmieni vuoksi. Tai ehkä en nähnyt heitä, kun olin niin voimakkaasti heidän sylissään.

Nyt sitten huhtikuussa, jolloin energia alkoi jälleen virrata, aloin taas "nähdä". Nyt näen kovinkin usein Arkkienkeli Mikaelin sinisen "valopallon", joka muistuttanee minua suojauksen tärkeydestä. Tästäpä tuli mieleeni, että voisi olla ihan hyvä aihe omaksi kirjoituksekseen maadoittuminen ja suojaus, jotka molemmat ovat tärkeitä tiedettäviä ja tehtäviä asioita tämän henkisen maailman kanssa toimiessa.

Vaikka en ole nähnyt enkeleitä kovinkaan paljon alkuvuonna, niin he ovat viestittäneet minulle sen sijaan numeroiden kautta. Numeroistakin kirjoittelen jossain vaiheessa. Itselleni tulee vastaan hyvin usein kellonaikana ja kirjan sivuina 11 tai 111 tai 1111. Eli numerolla yksi tai useammalla ykkösellä on minulle jotain sanottavaa. 
Tähän numerologiasta sen verran, että numero yksi tarkoittaa Diana Cooperin kirjan 2012 ja sen jälkeen mukaisesti sitä, että elämääni kuuluu paljon uusia alkuja tai sitten minusta tulee vähitellen Alfa, ensimmäinen tai muuten hyvin yksilöllinen tai ainutlaatuinen. 
Mestariluvut ovat kaksoislukuja, eikä niitä lasketa yhteen. Tällaisissa luvuissa on voimakas, korkea värähtely, ja maailmankaikkeus pyytää sinua, joka näet näitä mestarilukuja, huomaamaan ne ja toimimaan niiden edellyttämällä tavalla. Mestariluvuissa piilee tärkeä viesti sinulle. Oppaasi ja enkelisi varmistavat, että tulet kyllä saamaan ne tietoosi.. Joten 11, joka on mestarin luku, tarkoittaa, että tehtävänäni on tarkastella huolellisesti elämässäni ilmeneviä tilanteita ja ihmissuhteita. Minun on tunnustettava vastuuni niiden luomisesta elämääni ja vain siten voin muuttaa niitä.
Jonkin numeron näkeminen kolminkertaisena tarkoittaa samaa kuin kaksinkertaisen luvun eli mestariluvun, mutta numero korkeampivärähteinen. 

Mutta nyt päättelen tämän kirjoituksen ja yritän luvata kirjoittaa hieman useammin.... 

Toivotan kaikille lukijoilleni kauniita kevätpäiviä ja aurinkoista kesän odotusta <3 <3 <3

Enkeliterkuin
-Anne-





Ei kommentteja: